over ons

lakerveld

Wij – Frank, Hanneke en Marco Lakerveld – en ons team van 37 vaste medewerkers vormen Bakkerij Lakerveld. Wij zijn een bakkersbedrijf gestoeld op kwaliteit en klant-vriendelijkheid. Hierbij schuwen wij niet om vernieuwend en vooruitstrevend bezig te zijn.

Drijfveer

Wat wij heel belangrijk vinden is het contact met onze klanten. We moeten het tenslotte van u hebben en daarom stellen wij het erg op prijs als wij in contact kunnen blijven. Alleen door feedback van onze klanten kunnen wij scherp blijven en onze beoogde kwaliteit handhaven of aanscherpen.


Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Hoog in ons vaandel staat duurzaamheid.
Dit uit zich concreet in:

1. verspilling van voedsel verminderen door:

  • deelname aan too good to go
  • leveren aan de voedselbank
  • overige restanten brood gaan naar plaatselijke veehouders

2. overal LED verlichting
3. energiezuinige branders voor de ovens
4. energiezuinige vriescellen

bakkerij

De bakkerij is in de Klooster Leuterstraat, direct achter onze winkel in de binnenstad (De Markt). Hier wordt voor de drie winkels op ambachtelijke wijze brood en banket gebakken.

Brood

In de broodbakkerij werken we met een team van zeven gepassioneerde bakkers. Wij vinden het prachtig om bezig te zijn met ons vak en zijn trots op de producten die elke dag weer vers in de winkels liggen. Omdat wij genieten van het (bak)proces en zelf invloed willen uitoefenen op structuur, smaak en uiterlijk van het brood en banket, maken wij alles zelf in onze eigen bakkerij. Hierdoor houden wij feeling en kunnen wij ook voor 100% achter onze producten staan.

BANKET

Onze banketbakkerij is sinds september 2018 gevestigd achter onze winkel in Driebergen. Hier zorgen drie banketbakkers, met liefde en passie voor  hun vak, dat de gebaksvitrines in onze drie winkels vol liggen met de mooiste en lekkerste creaties. Zij glunderen als het gebak mooi uitgestald in de vitrine ligt en zijn trots op wat we maken. Niks is te lastig, elke uitdaging wordt aangegaan. Mocht u dus een keer een speciale gelegenheid of een speciale wens hebben, schroom dan niet om dit te komen bespreken

contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?
Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch of vul het formulier hiernaast in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

TEAM BAKKERIJ Lakerveld