Taarten creatief met smaak

Ons team van banketbakkers maakt elke dag weer met veel passie en plezier de mooiste taarten voor u. Zij denken graag met u mee voor wat betreft speciale wensen en gelegenheden.

Taarten
Vlaaien

Vlaaien

Wij hebben vier soorten vlaaien in ons standaardassortiment: kersenvlaai, abrikozenvlaai, appelkruimelvlaai en rijstevlaai. Daarnaast hebben wij ook altijd 2 soorten vlaaien die steeds zullen wisselen, al naar gelang het seizoen. Onze vlaaien zijn tot stand gekomen na overleg met een van onze zuidelijke collegabakkers van wie wij een echt Limburgs recept hebben gekregen. Nu geven wij daar onze eigen Wijkse touch aan en zijn het echte Wijkse Limburgse vlaaien. Wij vinden ze zelf ontzettend goed gelukt en erg lekker! Laat ons gerust weten of u het met ons eens bent.

Vooralsnog zijn de vlaaien zo voor het uitkiezen in onze winkel in de Heul. Op de Markt en de Horden zijn onze vlaaien op bestelling te leveren, u kunt ze tot een dag van te voren aldaar bestellen.

Fototaarten

Fototaarten

Wilt u een taart met een persoonlijke touch, denkt u dan eens aan een leuke print of foto op uw taart. In overleg is alles mogelijk, houdt u wel rekening met een besteltermijn van minimaal drie werkdagen.

Themataarten

Themataarten

Tegenwoordig zijn de themataarten helemaal HOT! Vele creaties zijn al langsgekomen, van buurman&buurman tot driedimensionale brandweerauto’s. Je kunt het zo gek niet verzinnen. Deze taarten gaan altijd in overleg met onze banketbakker, omdat dit meer voorbereidingstijd en denkwerk vergt.

Bruidstaarten

Bruidstaarten

Heeft u interesse in een bruidstaart van Bakkerij Lakerveld? Wij adviseren u dan om een afspraak te maken met onze banketbakker om uw wensen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen niet zeggen dat alles mogelijk is, maar wij willen u wel meegeven dat bijna niets onmogelijk is…….