Gebak kleurrijk en lekker

Gebakjes staan voor feest en het is voor ons een feest om elke dag weer de mooiste gebakjes voor u te maken! Wij hebben een basisassortiment en daarnaast wisselen de soorten per seizoen, zoals vruchten in de zomer en de skitaarten meer tijdens het winterseizoen. In het weekend is ons assortiment wat uitgebreider en hebben we bijvoorbeeld ook tompoucen.

Gebak
Gesorteerd gebak

Gesorteerd gebak

Wat u bij ons dagelijks in de vitrine kunt vinden zijn de welbekende slagroom-, mokka- en kwarkpunten, skigebakjes, schwardzwalderkirsch en uiteraard ook onze overheerlijke moorkoppen en bananensoesen. Daarnaast blijft het een uitdaging voor onze banketbakkers om andere zinneprikkelende creaties te verzinnen, die buiten het basisassortiment vallen en waarmee wij u positief kunnen verrassen.

Petit fours

Petit fours

Petit fours, wie kent ze niet. Ze zijn bij uitstek geschikt voor bijzondere en feestelijke gelegenheden, zoals een bruiloft, jubileum, een gehaalde target, etc. En hoe leuk is het om deze kleine traktatie te versieren met een persoonlijke foto of printje. Voor bedrijven kunnen we er bijvoorbeeld het logo op zetten, maar een eigen idee is ook welkom.