Chocolade overheerlijk

Voor al onze chocolade en bonbons gebruiken wij speciaal door ons op smaak geselecteerde Belgische chocolade, uiteraard UTZ gecertificeerd. Wij hebben achter onze winkel in de Horden speciaal een chocolade atelier ingericht, uitgerust met de benodigde machines. In de periode voor de feestdagen is het een waar chocoladespektakel, waarbij we met veel plezier de mooiste creaties maken.

Chocolade
Zelfgemaakte bonbons

Zelfgemaakte bonbons

Al onze bonbons worden door ons zelf geproduceerd in ons chocoladeatelier, gelegen achter onze winkel in de Horden. Zo kunnen wij snel inspelen op speciale bestellingen of wensen. Naast onze gevulde bonbons met verrassende smaken en combinaties, is het ook mogelijk om logobonbons voor u te maken. Logobonbons zijn heel geschikt voor bijvoorbeeld bedrijven om weg te geven als relatiegeschenk, maar ook voor een feestje is het mogelijk in plaats van een logo een fotootje op de bonbons te plaatsen. Origineel toch? 

Pasen

Pasen

Rond de paasdagen maakt onze banketbakker met veel plezier holfiguren, paaschocolade en vooral veel verschillende soorten paaseieren. Ook veel bedrijven weten hiervoor de weg naar ons te vinden. Paaseieren op maat is voor ons dan ook geen probleem.

Sinterklaas

Sinterklaas

Zeg Sinterklaas en iedereen denkt aan chocoladeletters! Wij maken rond die tijd heel veel met de hand gemaakte en opgespoten letters, die zo mooi zijn dat het cadeautjes op zich zijn. Naast chocoladeletters, hebben we ook holfiguren en Sint en Piet chocolade. Ook de letters vinden gretig aftrek bij bedrijven.

Kerstmis

Kerstmis

Tijdens de Kerstdagen is onze banketbakker druk met het maken van Kerstchocolade, zoals hulstblaadjes, kransjes en gespoten kransen.

Truffels

Truffels

In koudere periodes maken wij zelf heerlijke slagroomtruffels met een dun laagje krokante chocolade. Heeft u ze eenmaal geproefd dan……